O nama

Dobro došli u hotel Orion!

Dobro došli u hotel Orion!

Zastanite, odmorite, razgledavajte

Smješten u mjestu Horvatsko, u sklopu grada Ivanca, hotel Orion nalazi se u savršenoj harmoniji prirode i povijesti, mirne lokacije i mnoštva atrakcija, slavenskih mitova i kršćanskih crkava, tradicionalnih obrta i modernih pogodnosti.
 

Udobne sobe s internetom te bogat doručak s voćem, sirevima, hladnim narescima, kroasanima te vrhunskom kavom garantiraju savršen početak dana.

Ovdje se možete opustiti u zagrljaju planina, brežuljaka i ravnica, uživati u miru i tišini te pronaći ono što će vaš posjet učiniti posebnim i zbog čega ćete svoje iskustvo ponijeti sa sobom poput najljepše uspomene na dane provedene u srcu Zagorja.

  • Veličanstveni dvorci Arboretum Opeka i Trakošćan udaljeni su svega dvadesetak minuta vožnje od hotela, baš kao i barokni grad Varaždin. Poviješću bogat kraj otkriva i ruševine brojnih utvrda i tornjeva poput Milengrada, Belecgrada i Grebengrada.
  • Planine Ravna gora i Ivančica ponosno se uzdižu ivanečkim krajem, a njihovim šumama prolaze brojne planinarske staze koje pozivaju rekreativce da otkriju veličanstven pogled s njihovih vrhova.
  • Mnoštvo vinarija nalazi se u ovom kraju tisućljetne vinogradarske tradicije, a najčešće sorte vina su graševina, cuvee sauvignon, muškat, pinot, traminac i frankovka. Uz kušanje najboljih lokalnih butelja, imate i mogućnost isprobavanja tradicionalnih gastronomskih specijaliteta.

Kod nas ste kao kod kuće!

Jednom kad ste završili s razgledavanjem i odlučili poći do hotela, možete biti sigurni da će vas dočekati posebna atmosfera. Čaša toplog napitka uz toplinu kamina zimi, ili pak osvježavajuće piće u hladu natkrivene terase ljeti, uvijek uz najljepši pogled na zalazak sunca iznad planinskih vrhova.

Ovdje niste još samo jedan gost u prolazu. Onaj tko posjeti hotel Orion postaje dio naše male zajednice te svakog dočekujemo širom otvorenih ruku i učinit ćemo sve kako bi mu boravak bio što ugodniji i ispunjeniji.

Ovdje ćete pronaći gostoljubivost zbog koje će vam biti jasno zašto postoji izraz „Zagorje tak imam te rad“!

Zašto izabrati nas

Posebne pogodnosti

Internet

Internet

Brzi WI-FI internet garancija je komfora i sigurnosti pregledavanja Vaših omiljenih stranica.

Prirodno okruženje

Prirodno okruženje

Nema buke, nema prometa, nema gradskih gužvi. Ovdje se nalazite u zagrljaju zagorskih brežuljaka, veličanstvene Ivanščice i Ravne gore.

Moderno opremljeno

Moderno opremljeno

Ovdje se možete opustiti i pustiti da sve vaše brige ispare. Ovdje možete odmoriti na udobnim krevetima ili pak uživati u zalasku sunca nad planinama s prostranih balkona.

Veliki parking

Veliki parking

Besplatni parking do 200 vozila, pogodan za autobuse i 3 garaže

Obiteljska destinacija

Obiteljska destinacija

Raznovrsni sadržaji i igrališta, restoran, igraonice i pomno osmišljeni programi čine ovaj hotel prvim izborom za obitelji s djecom.

Recepcija 24h

Recepcija 24h

Recepcija je otvorena 24 sata dnevno, a osoblje koje govori engleski i hrvatski jezik na raspolaganju je za sve upite kako bi vama kao našem gostu omogućili što ugodniji posjet.