Smještaj

Hotelske sobe

Ovdje se možete opustiti i pustiti da sve vaše brige ispare. Ovdje možete odmoriti na udobnim krevetima ili pak uživati u zalasku sunca nad planinama s prostranih balkona. Zastanite i odahnite. Ovdje se možete osjećati kao kod kuće.

Jednokrevetna soba

Potreban vam je predah nakon napornog i dugog putovanja? Naše jednokrevetne sobe garantiraju vam mir, privatnost i udobnost, zahvaljujući kojima možete odmoriti i nastaviti dalje puni energije i entuzijazma.

Detaljnije
1
1
4
27m2

Dvokrevetna soba

Bilo da ste se odlučili na romantični getaway za dvoje ili pak jednostavno želite pobjeći među planine sa svojom boljom polovicom, naše dvokrevetne sobe vaša su baza za opuštanje i relaksaciju. 

Detaljnije
2
2
4
32m2

Trokrevetna soba

Prostranost, udobnost i jednostavan, moderan dizajn odlike su trokrevetnih soba u kojima se nalazi jedan bračni i jedan običan krevet. Idealne za par s djetetom, ove sobe krase i prostrani balkoni s nenadmašivim pogledom na grad ili na planine.

Detaljnije
3
3
4
45m2

Obiteljska soba

Ova soba, koja može smjestiti do 7 osoba, sastoji se od bračnog kreveta, običnog kreveta i dva kauča na razvlačenje. Za najveći nivo komfora možda će ipak biti zaslužna moderno opremljena kupaona s hidromasažnom kadom, u kojoj se možete opustiti i pustiti da sve vaše brige jednostavno ispare.

Detaljnije
5
4
3
50m2