Događanja

Upoznaj svoju zemlju – besplatni razgled Varaždina

Upoznaj svoju zemlju – besplatni razgled Varaždina
15. siječnja 2022.

U subotu 15. siječnja u sklopu projekta ‘Upoznaj svoju zemlju’, kojeg organizira Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, priključite se besplatnom razgledu Varaždina i njegovih kulturnih znamenitosti.

Turistički obilazak započet će u isto vrijeme, u 12:00 sati, u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča – članice ZDTVH-a, a okupljanje u Varaždinu je ispred Gradske vijećnice. Prije nastupanja pandemije, ovaj iznimno uspješni projekt se održao u 60 gradova u isto vrijeme diljem Hrvatske.

Cilj projekta je obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske, ukazati na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske kao i na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine.

Obilazak će se održati uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera te su stoga obavezne najave putem e-mail adrese: alexcmrecki@yahoo.com ili na broj: 098 364 055 (Aleksandra Cmrečki).

Događanja

Povezani članci

28. siječnja 2022.

Noć muzeja u Gradskom muzeju Varaždin

Gradski muzej Varaždin ove godine u Noći muzeja sudjeluje s programom prilagođenim aktualnim okolnostima, djelomično u muzejskom prostoru, sa skraćenim vremenskim trajanjem, kao...
Saznaj više
27. veljače 2022.

Ivonjski fašink

Ivanečki karneval pod nazivom "Ivonjski fašink" svake godine na ivanečkim ulicama okupi velik broj sudionika, kako onih maskiranih, tako i onih koji su samo u ulozi promatrača. Osim...
Saznaj više